Miele szárítógép

Miele szárítógép praktikus funkciókkal

Manapság szárítógép nélkül lehet élni, de korántsem érdemes. Egy napokon át tartó szárítgatás, egy párás lakás, és egy zsúfolásig megpakolt szárítóállvány ugyanis általában nem azok a dolgok, amit az életünkben szeretnénk tudni. Egy szárítógép azonban nemcsak megszárítja a ruhákat, de a mosás macerás feladatából zökkenőmentes és élvezetes rutint csinál.

Még mindig nincs szárítógéped? Érdemes beszerezni egyet!

Ugye milyen frusztráló, mikor az időjárás előrejelzést kell nézegetni a mosás után? Bizony, ha azt szeretnénk, hogy a ruháink egy fél napon belül megszáradjanak, érdemes szabad levegőre teregetni. Télen sokkal árnyaltabb a helyzet, hiszen valahogy helyet kell szorítani bent a szárítóállványnak is. Ráadásul egyetlen adag szennyesből kb. 2 liter víz párolog a levegőbe, ami nem kívánt párásodást és penészképződést vonhat maga után. Az ablakokról, falakról csorog a víz, fullasztóvá válik a beltéri levegő, na meg napokig hordhatatlanok lesznek a kedvenc ruháink. Szerencsére a szárítógépek megjelenésével egy csapásra megoldódnak az ilyesfajta gondjaink.

Élet a gyorsítósávban: Egy Miele szárítógép leegyszerűsíti a mosási rutint

A szárítógépek kétségtelenül forradalmasították a mosáshoz való hozzáállásunkat. A mai modern masinák, akárcsak a Miele szárítógép már túlmutatnak a puszta gyakorlati célokon, hiszen olyan élvonalbeli funkciókkal kecsegtetnek, amelyek a szárítási folyamatot nemcsak hatékonnyá, de élvezetessé is varázsolják. Íme néhány praktikus funkció a Miele-től:

Textilkímélő dob az értékálló kezeléséért

A Miele szárítógépek szem előtt tartják a felhasználók igényeit, ezért legalább 12 különböző szárítási alapprogramot kínálnak. Ennek köszönhetően még a legérzékenyebb anyagokat is bátran bedobhatjuk száradni. Erre rátesz még egy lapáttal az innovatív méhsejtcellás dobszerkezet is, ami különleges gondossággal kezeli a textíliákat, hozzájárulva azok hosszabb élettartamához.

PerfectDry a kifogástalan szárítási eredményért

A Miele szárítógép PerfectDry rendszere forradalmasítja a ruhák szárításának módját, különösen azokban a régiókban, ahol nagyon kemény a víz. A vízben lévő ásványi anyag jelenléte ugyanis zavarhatja a maradék nedvesség érzékelését, ami végső soron kihat a szárítási eredményekre. A PerfectDry azonban mindig résen van: a szárítási paramétereket a vízkeménység figyelembevételével állítja be a tűpontos végeredményért.

SteamFinish a gyűrődésmentes ruhákért

A mosással még úgy ahogy meg is birkózik az ember, ezután következik csak a fekete leves: nemcsak, hogy valahogy meg kell szárítani a ruhákat, de még azokkal a fránya gyűrődésekkel is meg kell küzdeni. A SteamFinish gőzölőrendszerrel felvértezett Miele szárítógép modellekkel a felére csökken a vasalási idő, hiszen a szárítási ciklus kezdetén a készülék finomvizet permetez a dobba és felmelegíti azt.

DryFresh a mosás nélküli frissességért

Veled hányszor fordult már elő, hogy csak azért mostál ki újra egy tiszta ruhát, mert nem volt friss az illata? A Miele szárítógép DryFresh® funkciójával többé semmi szükség kitenni a textíliákat egy újabb mosási procedúrának, hiszen e nélkül is megszabadulhatunk a kellemetlen szagoktól. Sőt, ha mindezt DryFresh® illatpatronnal kombináljuk, akkor tényleg senki nem fogja megmondani, hogy csupán a szárítógépbe dobtuk be a ruhákat.