fényterápia

A Bioptron lámpák világa

Ismered a Bioptron lámpákat? Ezek azok az eszközök, melyeket a fényterápia alkalmazása miatt vásárolnak. Természetesen mindenki szeretne megbízható és lehetőleg garanciával rendelkező készüléket venni, és nem árt tudni, hogy erre megfelelő, sőt tökéletes lehet a használt lámpa is.

Használt Bioptron lámpával is jól járhatunk?

Tulajdonképpen igen, sőt, még annál is jobban, hiszen spórolhatunk vele. Veszteni valónk pedig nincs, ha garanciát is kapunk. Főleg akkor, ha az eredeti svájci lámpák közül választunk.

Sokan nem is tudják, hogy a használt Bioptron lámpák között sokkal többféle készüléket találunk, mintha újat vennénk. Ha csak az összes valaha gyártott svájci Zepter Bioptron lámpát nézzük, például Compact 3, Pro plus, Pro1, Medall, 2 Family típusokat, már az nagy választékot jelent.

A lámpát beszerezhetjük magánszemélytől vásárolva, webáruházból rendelve, használt cikkes online felületen böngészve és olyan helyen is, ami egyben szerviz és üzlet is. Ha az utóbbi számodra is jól hangzik, akkor nézz körül a bioptronlampa.eu oldalon, komolyan érdemes.

Miért jó, ha garanciát kapsz a vásárláskor?

Mert a Bioptron lámpa is idővel felújítást, javítást, alkatrészcserét igényel és ott, ahol garanciát vállalnak, ott el is végezték ezeket a javításokat. Például hiányos lehet a polarizációs tükör, hamisíthatják az alkatrészeket és a bazári felületeken könnyen internetes csalás áldozata lehetsz. Nem is beszélve arról, hogy garanciát mástól nem kapsz, ha használt lámpát vásárolsz.

Elég, ha a korábbi tulaj csak egyszer leejtette és fogalma sincs róla, hogy a készüléke tökéletesen alkalmatlanná vált a terápiára, mert például megrepedt a kulcsfontosságú Brewster tükör.

A Bioptron lámpa működése

Ha szeretnéd megérteni a Bioptron lámpa működését, akkor a polarizált fény különleges jelenségének érdemes utánanézned. Hatékonyságát a fényhullámok párhuzamos síkban való mozgása adja. A látható fénytől az infravörös fény tartományáig, szélesebb terjedelemben működik, mint az infra vagy lézerfény. Alacsony energiája, az energiasűrűség biostimulatív hatása egyenletesen éri a kezelés alatt álló bőrfelületet.

Csak minimális hőhatást érzünk, teljes biztonságot és hatékonyságot tapasztalhatunk a Bioptron lámpa terápia alatt. Sokan számolnak be fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatásról.

Összességében a Bioptron lámpa jó választás, ha prémium minőségben szeretnénk kipróbálni. Ha használtan, garanciálisan vásárolunk, nem is kell vagyonokat költenünk, mégis jó eszközt kaphatunk az értékes fényterápia eszközei közül.