Egyediség és kifinomultság a Lacoste parfümökkel

Egyediség és kifinomultság a Lacoste parfümökkel!

A Lacoste egy francia márka, melynek alapítója René Lacoste az egykori teniszbajnok. Ebben a cikkben főként a parfümjeinek egyediségéről és kifinomultságáról lesz szó, de röviden bemutatjuk a Lacoste márka eredetét és más egyéb termékeit is. Olvasd el cikkünket és tudj meg többet erről a világhírű márkáról!

Röviden a Lacoste márkáról

A márka hagyományosan a teniszhez köthető, hiszen tulajdonosa, René Lacoste egy teniszcsillag volt és ”La Crocodile”, azaz a „krokodil” becenévvel vált ismertté. Ez az ikonikus embléma a mai napig jelen van a márka életében. Eleinte saját tervezésű tenisz ingeket, majd cipőket, ruházati termékeket és parfümöket, valamint órákat és szemüvegeket forgalmaztak. Ezek mind márkával jelzettek voltak, hiszen a közismert krokodil szimbólumot 1927 óta alkalmazza a cég.

A cég egészen 2001-ig a sportos ruházati vonalat képviselte, de azt követően a Lacoste divatház kibővítette kollekcióját a klasszikus, letisztult utcai ruhák, kiegészítők és parfümök irányába. Mára már a sportosan elegáns férfiakat és nőket testesíti meg a márka, ennek megfelelően pedig a Lacoste parfümök is ezt a visszafogott, természetes és sportos irányzatot követik.

Lacoste parfümök

A Lacoste parfümök széles palettáján számos különböző illat található, melyek közül mindegyik valami egyedi és kifinomult karakterrel rendelkezik. Az 1984-ben jelent meg az első illat, mely fás-aromás karakterével célozta meg a klasszikusan elegáns és stílusos férfiakat. Ezt követően 1994-ben az Eau de Sport névre hallgató parfüm vonzotta magához a férfiakat, melyek kemény, határozott és sportol illatot kölcsönöztek nekik.

A márka 2002-ben piacra dobta a Lacoste pour Homme parfümöt, mely fás és aromás jegyekkel volt megtalálható és bár továbbra is követte a sportos vonalat, letisztultabb és lágyabb lett, mint az elődjei. Az azt követő évben pedig megjelent az első nőknek szánt Lacoste pour Femme parfüm, mely egy klasszikusan nőies, ugyanakkor nagyon modern illat a virágos-fás illatjegyeknek köszönhetően. Ez a kettő tökéletesen reprezentálja a márka stílusát.

S végül említésre méltó még a férfi Challenge illat, mely ideális választás a kihívást kedvelő férfiak számára. Illetve az Inspiration nő illat, mely viselőinek a végtelen szabadság érzetét adja.

Szerezz be Te is Lacoste parfümöt a Parfum.hu oldalról

A Lacoste parfümök kiváló minőségű összetevőkből készülnek, és a márkára jellemző minimalista eleganciát tükrözik. Az illatok hosszan tartóak és kifinomultak, így azok, akik Lacoste parfümöt választanak, egyedülálló élményt élvezhetnek minden alkalommal.

Ha te is szeretnéd megtapasztalni a Lacoste parfümök egyediségét, akkor látogass el a Parfum.hu webshopra. Az online áruház széles választékkal várja a vásárlókat, ahol könnyedén megtalálhatod a számodra ideális Lacoste, illetve más különleges illatokat. Legyen szó ajándékról vagy saját részre szóló vásárlásról, a Lacoste parfümök garantáltan emlékezetessé teszik a mindennapjaidat.